Konferenser på Mallorca

Konferensen och mötet mellan människor

En konferens är ett fantastiskt tillfälle att göra någonting tillsammans med kollegor eller kunder. Att resa och uppleva nya saker tillsammans på en annan plats gör att allting blir så mycket mer minnesvärd. Det blir flera effekter av att göra en sådan resa - inte minst att det skapar en sammansvetsad grupp. Känslan finns kvar även när man har kommit tillbaka till vardagen.

Att genomföra en konferens behöver inte alltid innebära sittning i lokal, diskussioner och samtal ute i det fria kan ge alla ett ökat deltagande. Ett förslag kan vara en ″walk and talk" under en vandring i vacker miljö?

Även pålitliga transporter måste finns på plats och era restaurangbesök kan vi ordna i förväg så att allting flyter på och att alla kan koppla av och "någon" på företaget slipper vara arrangör. Vi samarbetar med ett antal resebyråer om ni vill ha hjälp med att boka flygbiljetter. Låt oss ta hand om det!


När vi bygger konferensprogram använder vi oss bland annat av tre olika koncept: 

Kreativa Konferensen: Här är aktiviteter och gruppens kreativitet är en viktig ingrediens för teambildning, utveckling och samspel. Utnyttja deltagarnas uppfinningsrikedom och gruppdynamik! Här finns även möjlighet för komplettering i programmet med en engelsk kreativitetskonsult. Bygger mestadels på utomhusaktiviter.
 
Klassiska Konferensen: Konferens som bygger mer på utbildning och lärandet i lokal med sittning och teknik. Men ändå en blandning med fritt val av tillkommande aktiviteter och restaurangbesök.
 
4-plus Konferensen: Här är det ett mera exklusivt upplägg med speciellt utvalda aktiviteter och guldkant från boende till restaurangbesök och allt däremellan. Passar för en mindre grupp som vill ha tillgång till det bästa som Mallorca ha att erbjuda.
 
På denna sida visar vi några bilder från konferensgrupper som har varit hos oss nyligen och som genomfört aktiviteter med oss. Det har varit en variation av segling, vingårdsbesök, studiebesök hos känd konstnär, vandringar, restaurangbesök med mera


Det är en bra investering att göra kollegor och/eller kunder nöjda och sammansvetsade så ta hjälp av oss när ni planerar er nästa konferens på Mallorca!