Gruppresa på Mallorca

Att resa tillsammans är kanske det bästa sättet att umgås. Samla släkten, cykelgruppen, fotoklubbens medlemmar, PRO-vänner, studiekompisarna, syjuntan eller bara kompisgänget etc. och gör en spännande och minnesvärd gruppresa till Mallorca. Här finns allt det ni vill uppleva tillsammans och mer där till. Eller varför inte arrangera en singelresa hit? Vi gör det enkelt för er att arrangera en gruppresa hit oavsett om ni är 8 eller 80 personer.  Vi har verktygen och kunskapen över vad Mallorca kan erbjuda för er vistelse här och vi samarbetar med ett antal resebyråer om ni vill ha hjälp med att boka flygbiljetter.

Boende

Ni bestämmer hur många dagar ni vill tillbringa här på Mallorca och på vilket sätt ni vill bo. Mallorca erbjuder mängder av olika alternativ för boendet. Det kan vara på ett centralt beläget hotell i Palma eller någon annan ort eller stad med närhet till restauranger, nattlive eller kultur. Varför inte i en ”finca” på landet med pool,  eller kanske i en gemensam stor villa i närheten av badmöjligheter. Allt efter önskemål och syftet med er gruppresa.
Transporter

I våra arrangemang så ingår alltid att vi möter upp gruppen på flygplatsen och ser till att ni kommer till er boendedestination, självklart gör vi även det för er hemfärd. Har ni aktiviteter som kräver transporter i ert program så ser vi till att dessa fungerar för er. Vi samarbetar med ett flertal bussbolag över Mallorca för lokala transporter och utflykter.

Aktiviteter

Mallorca erbjuder mängder med olika aktiviteter för alla önskemål och åldrar. I vår aktivitetslista har vi tagit upp några spännande aktiviteter men det finns många, många fler vi kan ordna till er.
Här är några exempel på aktiviteter ni kan göra tillsammans:

  • Segling, djuphavsfiske, dykning, kajakpaddling
  • Vinprovning, paellamatlagning, marknadsbesök
  • Ridning, vandring, cykling, motoraktivitet

Mervärde

Utbudet av restauranger på varje ort är stort och av varierande klass. Här finns allt från små rustika bodegor till Michelinutmärkta restauranger. Vi tipsar gärna om de bästa så ni hittar rätt på en gång. Är ni många kan vi hjälpa er att boka bord eller ta fram en gruppmeny som kan passa er.

Varje ort har sina lokala fiestas, marknadsdagar med mera. Vi förser er med den informationen så att ni inte missar något roligt och spännande som kan vara på gång.


Ring eller maila oss så får du ett förslag för din resa!

Upplev mera tillsammans nästa gång ni är på Mallorca!