MC-resa på Mallorca

Kommande MC resa 22-27 oktober 2015, läs mer här.

Fortsätt din säsong nu i höst eller inled den i vår med några fina dagar med MC åkning på Mallorca. Väglaget här är perfekt redan från mars och i maj är temperaturen perfekt för MC åkning. När hösten börjar ta ut sin rätt i Sverige och säsongen börjar lida mot sitt slut, då är det mycket tid kvar att åka MC på Mallorca. September och ända till november är en härlig tid med mindre hyrbilar och turister på vägarna.
Så vill ni göra en MC resa i Europa vet vi att Mallorca är en utmärkt plats och ni får en stor upplevelse att ta med er hem.

Mallorcas vägar erbjuder hisnande landskap som varierar mellan höga berg och slingrande vägar utefter bergskammarna till ett flackt landskap utefter sydkusten. Ett paradis och utmaning för oss som älskar att åka motorcykel på varierande underlag och i olika miljöer där vägen inte bara är rak.

Vi har filmat en stunds åkning - klicka på länken nedan så kan du följa med på en kort tur så får ni uppleva en del av Mallorcas varierande landskap från en motorcykel.

Följ med på en tur

Kom hit och åk en långhelg eller varför inte en hel vecka?. Vi arrangerar åkning som passar för alla typer av förare. Samtliga turer passar även för de som har passagerare. Ett förslag är att även komplettera med en eller några dagar i huvudstaden Palma och testa tapasbarer, kulturutbud, shopping och det stor utbudet av nattliv innan ni åker hem. 

Guidade mc-turer med svensk ledare

Jag, Bosse, är stor motorcykelsentusiast och har kört motorcykel hemma sen barnsben, på alla underlag och olika varianter av motorcyklar. Många mil asfalt och jord har passerat under mina fotpinnar! I mina ögon så passar Mallorca alldeles utmärkt att åka MC på med alla dessa serpentinvägar, stenmurade vägar och med hisnande utsikter över Medelhavet och vackra landskap. Vi utågår ifrån Port de Soller där vi har vårt boende och kör minst 6 timmar om dagen i olika färdriktningar varje dag i varierande miljöer. En garanterat rolig och annorlunda upplevelse i andra miljöer än den vi är vana vid hemma.

Kvällarna är fria att uppleva de mängder av tapas barer och uteserveringarna som finns i Port de Soller, smaka av det mallorkinska vinet längs strandpromenaden eller varför inte ta ett dopp i Medelhavet?.

Vi ser till att ni får det mesta av det bästa när det gäller din resa hit och din MC åkning. Vi sköter allt det praktiska och ni kan bara åka med och njuta av upplevelserna!

Se pris och programförslag på närmaste MC resa