Bröllop på Vingård

Ett bröllop på Mallorca med vänner och familj innebär att ni får tid att umgås och dela detta lyckliga tillfälle med de allra närmaste, kanske den finaste gåvan som ni kan ge varandra! Att ni kommer att njuta av omgivningarna, vädret, maten och vinet är en självklarhet, men minst lika viktigt är våra arrangemang som gör det möjlighet för er att lämna bröllopsbestyren bakom er och istället få tid att ägna er åt varandra och era gäster.
Bilderna på denna sida kommer från vingård Son Sureda Ric.

Med en präst från svenska kyrkan här på Mallorca kan vigselceremonin äga rum på någon av våra utvalda vingårdar. Väljer ni istället att ha en bröllopsceremoni och gifta er i hemma i Sverige så ordnar vi en bröllopsofficiant som kommer att göra er ceremoni till en mycket minnesvärd stund för er och alla närvarande.

Kringarrangemang så som val av hotell, transporter, bröllopsfotograf, frisör, sminkning & blommor ordnar vi så att ni kan koppla av och njuta av er stora dag.

Beroende på vilken typ av tillställning ni önskar och hur många personer ni är har vi möjlighet att ordna med musik som trubadur, DJ och/eller live musik.

Kanske vill ni ha en mingelkväll elller annan aktivitet där gästerna får tillfälle att lära känna varandra dagen innan själva bröllopet, låt oss arrangera det åt er så kan ni ägna er åt era gäster.


Tillsammans hittar vi de perfekta ingredienserna till ett personligt, romantiskt bröllop på en vacker vingård på Mallorca!